Update: Dit aanbod is verlopen. Je kunt contact opnemen voor de behandeling van chronische klachten en dan wordt een traject op maat gemaakt.

Ik heb een specialisatie gedaan voor het  behandelen van chronische klachten. Dit kunnen zijn pijnklachten zoals fibromyalgie, migraine, rugpijn, maar ook emotionele klachten zoals depressieve gevoelens of klachten als overgewicht of darmklachten. 97% van de chronische klachten zijn behandelbaar, dus laat je niet leiden door de diagnose die je gekregen hebt of dat er tegen je gezegd is dat je er mee moet leren leven.

De behandelmethode is direct afgeleid van de behandelmethode van Dr. John E. Sarno, een arts die zelf ook duizenden patiënten in zijn praktijk van pijn afgeholpen heeft.

Waarom is dit anders? Omdat het hier nog niet zo bekend is. En de voornaamste reden: Het druist volledig in tegen de westerse manier van behandelen: pillen voorschrijven of opereren. De meeste artsen doen hier niets met een dergelijk behandelprogramma omdat het ingaat tegen alles wat ze geleerd hebben. Deze methode helpt je de echte oorzaak van pijn te vinden en zelf op te lossen. Je hebt daar geen medicijnen of langdurige behandelingen voor nodig.

Het pijnvrij programma dat je kunt volgen duurt een paar weken en kost bij de meeste therapeuten 2500,- tot 4000,-. Ik wil het maximaal 15 mensen nu aanbieden voor slechts 1250,- ! Als je zelf geen klachten hebt, maar je kent wel iemand die hier baat bij zou hebben, laat deze aanbieding dan zeker aan hem of haar zien!

Je krijgt dingen te lezen, te bekijken, schrijfopdrachten, e-mail support, Skype sessies indien gewenst en een privé sessie in mijn praktijk. Je gaat zelf echt actief aan de slag en je wordt daarbij intensief begeleid.

Er wordt momenteel druk gewerkt om een hernieuwde versie van het programma te maken dat waarschijnlijk begin 2020 klaar is.

Wat zijn de voorwaarden?

-Je komt bij mij langs voor een adviesgesprek om te kijken of jij en je klachten geschikt zijn voor dit programma.

-Je bent gemotiveerd om met je klachten aan de slag te gaan en je bent ‘coachbaar’. Dat wil zeggen dat je open staat voor nieuwe inzichten.

-We starten begin 2020. Een frisse start, na alle vakanties en feestdagen.

Alle vragen die je hebt kun je uiteraard stellen. Mail me dan even: info@chronischeklacht.nl

Je kunt zelf een afspraak inplannen voor een adviesgesprek als je serieus interesse hebt. https://chronischeklacht.nl/book-now/