Onzin!

Bij sommige mensen is dit hun eerste reactie op posts over het 8 weekse traject. Zonder dat ze weten wat de methode precies inhoudt en wat het voor ze zou kunnen betekenen. Aan de andere kant, dit zijn ook mensen die alles al geprobeerd hebben en heel teleurgesteld zijn dat nog niets echt heeft gewerkt.
Veel mensen denken zelfs dat er niets meer aan te doen is. En neem je het ze kwalijk? Als dokters en specialisten die er verstand van horen te hebben dit ook zeggen? Leer er maar mee leven…

Wanneer heb je nou de meeste kans dat dit traject toch voor jou geschikt is? Dat er echt wel een kans is dat je van je pijn af kunt komen?

-Je pijn is niet altijd in dezelfde mate aanwezig. De ene dag is erger dan de andere dag.
-Je pijn wordt erger als je perioden van stress ervaart.
-Je pijn is beinvloedbaar door temperatuur. Bijv. warmte op de pijnlijke plek of een verblijf in een warm land verbetert tijdelijk.
-Je pijn wisselt nogal eens van plaats. Rug, nek, gewrichten, spieren, knie, heup, noem maar op.

Dit is dus met betrekking tot je klacht(en). Als je je pijn hierin herkent heb je dus de meeste kans dat het voor je kan werken.
Maar als persoon moet je ook aan een paar voorwaarden voldoen:

-Je hebt het idee dat er meer moet zijn dan wat er tot nu toe voor je gedaan is.
-Je bent bereid heel veel zelf te doen aan je herstel, zelfs al vind je het niet zo leuk om te doen.
-Je staat open voor andere inzichten als het gaat over pijn.

Als je je pijn herkent en de persoonlijke eigenschappen zou ik zeker aanraden om eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Dan overleggen we of ik inderdaad iets voor je kan doen en welke behandeling voor jou het beste is. Plan je afspraak vandaag nog in!

Maak een afspraak