Project Description

Als BATC therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van de BATC.

B.A.T.C.

Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten.

Registratienummer: BR-1418

Beroepsorganisatie voor natuurgerichte therapeuten. Behartigt de belangen van de aangesloten therapeuten. Voor de kwaliteit van de aangesloten therapeuten staat de BATC garant naar de consument en de zorgverzekeraar, door voor beide partijen goede afspraken te maken bij de overheid, opleidingsinstituten en andere instanties, die betrekking hebben op het natuurgeneeskundige vakgebied. BATC natuurgerichte therapeuten zijn of gecertificeerd via een erkende natuurgeneeskundige opleiding of als natuurgerichte therapeut getoetst in de 5 natuurgerichte basisprincipes. De medische basiskennis is gekwalificeerd op HBO-niveau.

Lees meer over BATC

K.A.B.

Koepel Alternatieve Behandelwijzen

De praktijk is geaccepteerd bij de KAB. Dit is een overkoepelende organisatie voor therapeuten in de natuurlijke gezondheidszorg. Het KAB biedt registratie, certificatie en een onafhankelijk tuchtrecht. Daarnaast onderhandelt de KAB met zorgverzekeraars over vergoedingen. Door deze registratie ben je er van verzekerd dat je te maken hebt met een gekwalificeerd therapeut.

Lees meer over KAB