Project Description

Do you want English information about prices? Click here!

Massagetherapie:

30 minuten € 40

45 minuten € 50

60 minuten € 65

90 minuten € 95

Lymfedrainage 45 minuten € 50

Anti-stress beleving. Een deel ontspannen met behulp van de klankschaal en een ontspannende massage van rug, hoofd, voeten.  90 minuten € 95 (geen vergoeding)

Niet nagekomen afspraak

Je kunt een afspraak 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Veel zorgverzekeraars willen steeds minder alternatieve zorg vergoeden en dat gaat helaas ook ten koste van massagetherapie. Het is de moeite waard om af te wegen of het niet beter is om alleen een basispakket te nemen en dan zelf je alternatieve zorg te betalen. Als vergoeding echt belangrijk voor je is, neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Wat je moet vragen:

-Vergoeden ze natuurgeneeskundige consulten met prestatiecode 24005?

-Erkennen ze de beroepsvereniging BATC? Dat is waar ik als therapeut aangesloten ben.

Ga er niet zomaar van uit dat als je alternatieve geneeswijzen in je pakket hebt, dat je dit wel vergoed krijgt, dat hangt echt van deze 2 dingen af.

Te vaak gaan clienten er van uit dat het vergoed wordt en worden dan teleurgesteld.

De vergoeding ligt tegenwoordig op zo’n €40/€45 per dag en het maximum bedrag per jaar hangt af van welk pakket je hebt.

De praktijk of Sigrid Sneijders als therapeut is niet verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden van behandelingen.

Wil je op de hoogte blijven van tarieven en vergoedingen en ander nieuws van de praktijk? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

Klik hier om aan te melden!

Maak een afspraak