Ben jij degene die altijd voor anderen zorgt? En jezelf daarbij wegcijfert? Je weet vast wel dat dat anders kan. Dat dat anders moet.

Maar wanneer ga je dat doen? Als het wat minder druk is op je werk? Als je kind op school zit? Als je kind het huis uit is? Als je van vakantie terug komt? Of is het een goed voornemen voor het nieuwe jaar?

Geloof je het zelf? Houd jezelf maar niet voor de gek. Als je er nu geen tijd voor vrijmaakt, ga je dat in de toekomst ook niet doet. ErĀ zullen altijd dingen op je pad blijven komen die belangrijker zijn dan jij.

Totdat het op een dag niet meer hoeft. Dan neemt je lichaam zelf de beslissing wel. Overspannen, burnout, depressie, darmklachten, nek/schouderpijn, migraine, onderrugpijn, auto-immuunziekte, ontstekingen, slechte weerstand, enz, enz. Er zijn genoeg klachten te kiezen waarmee je lichaam een signaal kan afgeven. En wat je dan vaak ziet is dat je lichaam niet meer zo snel herstelt dan wanneer je beter voor jezelf had gezorgd. Klachten blijven veel langer aanhouden en de een stapelt zich op de andere.

Gelukkig is het lichaam over het algemeen sterk en flexibel. Het kan aardig wat hebben. Besluit nu om het anders te gaan doen en je lichaam zal je dankbaar zijn.

Maak zelf een afspraak voor een losse behandelsessie of een gratis adviesgesprek