Het maken van massage afspraken voor 45, 60 en 90 minuten is weer mogelijk! Stuur even een mailtje naar info@praktijksneijders.nl

Schrijf jezelf ook in om praktijknieuws te ontvangen. Zo blijf je van alles op de hoogte:

Ik wil op de hoogte blijven van praktijknieuws!

Wil jij op de hoogte zijn van wat er te doen is op het gebied van persoonlijke groei, welzijn, gezondheid en duurzaam leven in de Bollenstreek? Anderen ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven? Op de agenda vind je lezingen, open lessen, cursussen en workshops. Daarnaast organiseert Bewust Bollenstreek zelf Bijzondere Filmavonden, Lezingen met bekende sprekers, Blotevoetedans, Filosofisch Café, Leeskringen en Wandelingen. We zijn een echte levende ontmoetingsplaats!

Klik hier om aan te melden voor de nieuwsbrief van Bewust Bollenstreek!

CAT heeft als grootste beroepsorganisatie in het alternatieve veld een verantwoordelijkheid in het borgen van kwaliteit en in het structuren van de alternatieve sector. De erkenning op hbo-niveau (hbo-conform) van Vergoedbare CAT-therapeuten is inzichtelijk: de minimale instroomeis voor Vergoedbare CAT-therapeuten is een 3 jarige alternatieve hbo-opleiding, deze therapeuten voldoen aan de PLATO norm. CAT staat als kwaliteitsbewaker in voor de professionaliteit van de alternatieve beroepsbeoefenaren en draagt er zorg voor dat de beroepsmatige kennis van deze solistische hbo-zorgprofessionals up te date blijft.

Sigrid Sneijders

Adresgegevens

Leeghwater 88 (wijk Vossepolder)
2181 WB Hillegom

In overleg en afhankelijk waar je woont kan ik ook bij je thuis of op het bedrijf behandelen.

Of gebruik het contactformulier:

Ga naar de Facebookpagina