Maak een afspraak

Let op: Je hoort een bevestiging van de afspraak in je mail te krijgen, alleen dan is de afspraak goed ingepland.

Kom je voor het eerst in mijn praktijk, wordt er verzocht om je afspraak vooraf online te betalen. Daarna kun je volgende afspraken met pin of contant betalen in mijn praktijk. Afspraken kunnen kosteloos 24 uur van te voren geannuleerd worden, daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Wil jij op de hoogte zijn van wat er te doen is op het gebied van persoonlijke groei, welzijn, gezondheid en duurzaam leven in de Bollenstreek? Anderen ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven? Op de agenda vind je lezingen, open lessen, cursussen en workshops. Daarnaast organiseert Bewust Bollenstreek zelf Bijzondere Filmavonden, Lezingen met bekende sprekers, Blotevoetedans, Filosofisch Café, Leeskringen en Wandelingen. We zijn een echte levende ontmoetingsplaats!

Klik hier om aan te melden voor de nieuwsbrief van Bewust Bollenstreek!

De BATC heeft als belangrijkste doel de consument te dienen in zijn/haar totale gezondheid. BATC therapeuten bestrijden geen ziekte maar optimaliseren het zelfhelend vermogen. We zijn, als BATC, al jaren bezig om de kwaliteit van de aangesloten therapeuten te verhogen. Dit doen we door eisen te stellen aan opleiding bij en nascholing, visitaties, intervisie etc. Rechts op onze website treft u een overzicht aan waarmee u kunt nagaan of een zorgverzekeraar uw consult vergoedt. Vergoedt uw zorgverzekeraar niet, dan kunt u als consument altijd een beroep doen op de coulanceregeling bij uw zorgverzekeraar. Laat u in dit geval goed informeren door uw zorgverzekeraar. Klik op het logo hierboven om naar de website van BATC te gaan.

Sigrid Sneijders

Adresgegevens

Leeghwater 88 (wijk Vossepolder)
2181 WB Hillegom

In overleg en afhankelijk waar je woont kan ik ook bij je thuis of op het bedrijf behandelen.

Of gebruik het contactformulier:

Ik wil op de hoogte blijven via de nieuwsbrief!
Ga naar de Facebookpagina