Sigrid Sneijders

Ik help je graag om je klachten effectief aan te pakken, zodat je weer kan genieten van al die dingen die mensen zonder pijn zo gewoon vinden.

Wie ben ik

Mijn naam is Sigrid Sneijders, 46 jaar. Ik woon sinds 2009 in Hillegom, waar ik mijn praktijk aan huis heb. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters.

Ik ben graag thuis, ik lees graag boeken over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en vakgerelateerde boeken.

Ik heb veel verschillende dingen gedaan in mijn werkzame leven. Op de bloemenveiling, in winkels, achter de receptie van een kantoor, ik was aerobic instructrice, tandartsassistente. Niets gaf me de voldoening die ik zocht. Totdat ik in aanraking kwam met massage. Het idee van een eigen massagepraktijk sprak me heel erg aan. Thuis werken, mijn eigen tijd bepalen, eigen baas zijn… heerlijk. Ik ben direct begonnen aan de opleiding massagetherapie.

In 2008 ben ik gestart met mijn praktijk voor massagetherapie. Met massagetherapie kunnen veel lichamelijke klachten effectief behandeld worden. In 2011 vond ik het tijd voor verdieping en ben ik klassieke homeopathie gaan studeren. In 2016 ben ik afgestudeerd als klassiek homeopaat.

Het puzzelstukje

Ik miste nog een stukje bij het behandelen van klachten bij mijn clienten. Symptomen zoals pijnklachten gingen vaak wel weg, maar kwamen na verloop van tijd weer terug. Ik dacht altijd dat het een compliment was dat mensen bij me terug kwamen. “Ja, ik kom maar weer bij jou, want je hebt me een half jaar geleden ook zo goed geholpen.” Daar was ik toen blij mee, maar later besefte ik me dat het helemaal niet goed is, want dat betekende dat de klacht niet weg was gebleven. Of de klacht ging weg, maar er kwam een andere klacht voor in de plaats.

“Leer er maar mee leven”, of “We weten niet wat de oorzaak is”, zijn veelgehoorde termen bij artsen en specialisten. Als iemand dat laatste zegt, dan bedoelt hij/zij: IK weet niet wat de oorzaak is. Dat iemand niet weet wat de oorzaak is, wil niet zeggen dat iemand anders het ook niet weet.

Toen ik leerde over wat nou echt de oorzaak is van 95% van de chronische klachten wist ik het meteen: Dit was het puzzelstukje dat ik nog nodig had om mensen echt goed te kunnen helpen. Ik wist ook dat het behandelingstraject maar voor een kleine groep mensen geschikt zou zijn en dat heeft met name te maken met de bereidheid tot het aannemen van nieuwe inzichten en de inzet om een traject van een aantal weken in te gaan. Maar ik help liever een paar mensen echt pijnvrij te worden dan heel veel mensen jarenlang ‘onder behandeling’ te hebben en bezig te zijn met symptoombestrijding.

Een fijne locatie

Ik vind het belangrijk dat zowel mijn cliënten als ik zelf zich op hun gemak voelen tijdens de sessies. Ik kies daarom voor een huiselijke sfeer en niet voor een praktijk buitenshuis. Mijn praktijk bevindt zich in 2 speciaal daarvoor ingerichte ruimtes op de eerste verdieping, welke te bereiken zijn via een ruime trap.

2019-07-16T15:51:15+00:00

Privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als je behandelend therapeut, een dossier aanleg. Lees hier meer daarover.

2019-06-17T08:55:34+00:00

Disclaimer

Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.